Nyindretning af fiskebuffet og spisested

Design, opbygning og dekoration af buffet, bar m.v. på Hvide Sande Røgeri
2021

Kunde

Opgave

Design og opbygning af ny fiskebuffet, samt nyindretning af spisested.

Arbejde

Design, visualisering, foto, opbygning af disk, patinering af træ, indretning, maling og dekoration

Projektets baggrund

Som så mange andre, måtte Hvide Sande Røgeri i løbet af corona-året 2020 ændre en del på driften af restauranten. Ved årsskiftet 2020/2021 blev det på den baggrund besluttet at flytte den store fiskebuffet, fra et tilstødende lokale ind i selve restauranten.

Via murermester Morten Andersen (PJP Murer- og Entreprenørforretning) fik jeg lov at give et bud på en sammenhængende dekoration og nyindretning af restauranten; et bud, Anders og Henrik fra røgeriet efterfølgende valgte at nikke ja til.

Min idé at var start at bygge den nye buffetdisk op som siden på en blå, og lettere slidt Hvide Sande-kutter, og at understrege den maritime stemning med sort/hvide stemningsfotos fra Tyskerhavnen. Salatbaren og de 3 bærende søjler i lokalet fik samme beklædning. På et tidspunkt foreslog Anders at lave en baldakin til baren, formet som kasketskyggen på et gammelt styrehus, og pludselig gik det hele op i en højere enhed.

Så kan man lide stilen eller ej, men det nye interiør emmer i hvert fald autenticitet; trækutter og fiskerihavn . . . og helt ærligt: hvis ikke i Hvide Sande, hvor så?! ⚓

Del via:
Se også min online portefølje ...